Ga naar content

Papegaaienkooi kooihoezen

Is je papegaai humeurig en krijgt hij wel genoeg slaap? Een goede papegaaienkooi kooihoes biedt uitkomst en zorgt ervoor dat je papegaai minder stress ervaart en slaap bevordert.

 

Natuurlijke leefomgeving van papegaaien

De natuurlijke leefomgeving van de meeste papegaaien soorten is rond de evenaar waar er maar rond de 12 uur licht per dag. Het natuurlijk slaapschema van papegaaien is dan ook dat ze ongeveer 12 uur slapen en dit nodig hebben. Terwijl wij mensen met 7-8 uur al voldoende hebben geslapen. Om dit natuurlijke slaapschema hier na te bootsen kan een papegaaienkooi kooihoes erg handig zijn. Je zult daarbij merken dat dit ook het humeur van je papegaai ten goede komt.

 

Papegaai voelt zich veiliger met een kooihoes

Zoals gezegd is de natuurlijk leefomgeving van veel papegaaien soorten rond de evenaar, waar ze slapen hoog in de bomen tussen een dik bladerdek. Deze bladeren geven de papegaai een beschermend gevoel en wij kunnen dat gevoel hier imiteren door gebruik te maken van een papegaaienkooi kooihoes. Ook dit gevoel draagt weer bij aan een goedgehumeurde papegaai.

 

Alle modellen papegaaienkooihoezen op een rijtje

Hieronder vind je gemakkelijk alle modellen papegaaienkooihoezen terug. De kooihoezen zijn van het merk STRONG dus de kwaliteit is uitstekend en ze zijn uitwasbaar op 40 graden.

 

Laat als eerste een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *